Следвайте Гласове в Прогресивният човек не е обикновен човек. Не смейте

...
Следвайте Гласове в Прогресивният човек не е обикновен човек. Не смейте
Коментари Харесай

Новата година в мечтите на либерала: Между зелената веган революция и приоритетите на Пентагона

Следвайте " Гласове " в 
Прогресивният човек не е елементарен човек. Не смейте даже да си помисляте, че той е от простолюдието - представете си го в сложнолюдието. В авангарда на елита, на първа линия на митинга на гражданското общество, на най-предния ред в екипа на кварталното Неправителствени организации, подготвен да рискува всичко в името на демократичната народна власт.

Като под " всичко " имаме поради напълно лека простуда от крещене и мускулна тресчица от веене на ЛГБТ флага, а под " демократична народна власт " имаме поради един режим от неистини и постмодерно-мутренски рекет над действителността. 
Това е демократичният човек, а той има мокри фантазии и сухи прогнози за новата година. Наречете го прогресивна астрология, назовете го хороскоп на хармонията сред зелената културна веган гражданска война и целите на Пентагона...
Всъщност, " той " ли казахме? Прощавайте за закононарушението от ненавист и не ни докладвайте на еврокомисията, американската прокуратура и хелизнкските комитети. Безполовата, само че джендърфлуидна визия за 2023 година е азбучник с прогресивизми на промоция. Либерална лагуна на фантазиите за бъдеще без бели мъже и пържоли.

Да започваме.
Либералният човек чака 2023 година да му донесе доста дарове от " Санта " Клаус Шваб, шефът на Световния стопански конгрес, който единствено инцидентно наподобява и приказва като изверг от филм за Джеймс Бонд. " Да, Давос " е вик за всеки горделив глобалист, гладен, жаден и възбуден за въглеродно и полово неутрално бъдеще на синтетичен секс и безкешово заплащане във виртуалната действителност на " Мета ", само че единствено в случай че не бъде купена от Илон Мъск. 
Като приказваме за афроамериканци, демократичният човек е поръчал на " Санта " Клаус Шваб и Снежанките в Централно разузнавателно управление на САЩ да уредят ареста на " бизнесмена от Претория " Мъск и да отмъстят за неговия непрогресивен, само че лицемерен прелом в " Туитър ".
Първият арест за годината обаче би трябвало да е на зложелател №1 на прогресивния напредък Доналд Тръмп. В хороскопа на зодия Либерал написа да чака положителни вести от имението на някогашния президент във Флорида " Мар-а-лаго ". То отново ще бъде щурмувано от ФБР, само че вместо да ровят в дрешника на Мелания както първия път, в този момент сътрудниците към този момент ще закопчаят Тръмп и ще го изведат по време на лайв включване на CNN. Либералният човек мечтае за този миг и от в този момент възнамерява какви соеви пуканки и безалкохолна бира да си вземе, с цел да гледа прайм и прайд тайм шоуто.
Това ще зарадва изключително доста американския демократичен човек. Но европейският демократичен човек има потребност от още тласък. Флорида е надалеч, само че Будапеща е близо, а Виктор Орбан злосторен и анти-европейски се разхожда на независимост, че и печели постоянно големи болшинства. А това съставлява безпощадно поругаване и опозоряване на вътрешното демократично чувство за грантово, ъъъ, пардон, за гражданско общество.
Новата година ще зарадва прогресивната общност с демократична и скъпа победа на демократичните полезности в Украйна. Очаква се оста ЛГБТ-BLM да победи като на награди " Оскар ", " Грами " и " Човек на годината " в едно. Пращящ от живец, с избистрен и изострен като хирургически скалпел разум, бай Джо Байдън ще изпрати първокласен дайвърсити отряд от сексуално-флуидни, нон-байнъри командоси, които да трансфорат Кремъл в квартал на Сан Франциско. Ню Киев Сити ще полее успеха с прайд церемониал, а " Нетфликс " ще снима сериал за историческото събитие, финансиран от новия " майданък ". 
Зеленски ще бъде изигран от обичаната и обемна чернокожа певица Лизо, която ще оформи и подобаващ хип-хоп саундтрак на цялата рискова екстраваганца.
Света Грета Тунберг ще пристигна на посещаване в България и персонално ще поръча въглищните централи да станат коуъркинг и туъркинг спейс за лайф коучове и експерти по анти-расистка медитация и снимане на аурата.
Предсрочните избори ще бъдат извоювани от жълтите павета. Ама не, безусловно. Три изкъртени и изхвърлени по време на ремонта павета ще създадат предизборна коалиция с заричане да се завърнат при Народното събрание, където им е мястото. Неодушевените предмети ще предложат на електората амбициозна анти-корупционна и про-паветна стратегия за правосъдна промяна и битка с асфалтовата олигархия.
Демократичната общественост ще се демократизира още по-общностно, а евроатлантизма ще се европеизира атлантически. И епически! Ще има митинги, демонстрации, медитации, пърформанси и съоръжения. " Орлов град " ще се завърне със своите покрайнини от кофи за отпадък, със своите пияни поети на демокрацията и техните морални лекции за нацията, със своя строго характерен мирис...
Както е споделил мислителят, 2023-та ще бъде като 2022-ра, единствено че и трета. Но с още повече напредък. Труден, само че безсънен, може би миризлив, само че сигурно обективен. Либералният човек  мечтае мокро за година на демократични полезности и други плюшени играчки.
Грета да смачка Ганя, да оправим климата и съда, да създадем България и света един фон за сериал на " Нетфликс " и " Марвел ". Комиксът на напредъка се написа от всеки либерален херой, подготвен да крещи и да пищи против врага. Срещу тази подла, нагла и долна действителност, която на места надига глава със своите обстоятелства без да е предходна съвременен медиен факт-чек. Либералният човек няма да разреши на рисковата истина да попречи на напредъка. Това ще е неговата гад, пардон година. Само не наранявайте демократичните му усеща. Че ще ви рапортува... 

Източник: БНР
 
 
 
 
07 Яну 2023504805 Яну 2023309205 Яну 2023194604 Яну 2023676704 Яну 2023350203 Яну 20233191КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани04 Яну 20231296624 Дек 2022354306 Яну 202392828 Дек 2022767
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР